preloadingpreloadingpreloadingpreloadingpreloading
 
 
 
   
     
 

Over Verhoeff

Ik, Jaap Verhoeff, ben in- en verkoper van gebruikte auto's. Ik ben in het vak begonnen als automonteur. 17 Jaar lang werkte ik in de techniek o.a. bij een grote Forddealer in Den Haag. Na verloop van tijd ging de commerciële kant mij meer trekken. Toen ben ik mijn eigen autobedrijf begonnen. 

Verhoeff Automobielen bestaat sinds 1989. Eerst vanuit een loods, waar het 's zaterdag een drukbezochte kijk- en koopdag was. Sinds 2008 staat op dezelfde locatie ons huis met kantoorruimte en, op een keurige parkeerplaats, het aanbod aan auto's.

Waarom kopen bij Verhoeff?

Voor het kopen van een nieuwe of bijna nieuwe auto zijn er genoeg betrouwbare bedrijven zoals de merkdealers en gerenommeerde garages. Maar als u met een beperkt budget een gebruikte auto zoekt, dan is vertrouwen in de partij waarmee u zaken doet minstens zo belangrijk. Ik nodig u graag bij me uit voor een kennismaking. 

Kom kijken en overtuig u zelf.

Uw auto verkopen?

Heeft u in uw nieuwe baan een lease-auto gekregen? Is een tweede auto te duur geworden? Of koopt u een grotere of juist een kleinere auto? Wat uw reden ook is, schroom niet, neem met mij contact op via het formulier. Ik sta voor kwaliteit, dus ik kan niet elke auto inkopen, maar een goede auto is altijd een gesprek waard.  

 
     
 
T: 079-3423744
M: 06-51525414
Zegwaartseweg 166a
2728 PC Zoetermeer